|
Mestre Espirro vs Mestre Poncianinho
|
|
10-05-2009, 12:37
|
|||
|
|||
|
Mestre Espirro vs Mestre Poncianinho
|
|||
|
10-05-2009, 14:21
|
|||
|
|||
|
RE: Mestre Espirro vs Mestre Poncianinho
nice...
|
|||
|
10-05-2009, 21:32
|
|||
|
|||
|
kiedy ja tak bede wymiatal mhmmm
|
|||
|
11-24-2009, 04:21
|
|||
|
|||
|
Mestre Pastinia: "capoeira jest dla wszystkich: kobiet, mężczyzn i dzieci, a nie powinni jej ćwiczyć tylko ci, którzy nie chcą".
więc zapamiętajcie - nie stawiajcie sobie ograniczeń - nie podchodźcie do ćwiczeń z nastawieniem :" O Boże !!! Nigdy tak nie zrobię!!! To niemożliwe!!!" Najważniejsze aby starać się , nie oszukiwać na treningach : ) - bo wtedy oszukujemy samych siebie.Stawiajmy sobie cele i je osiągajmy. Wiadomo że każdego capoeira "zaczarowała" czymś innym , u niektórych to będzie atmosfera na treningach, jeszcze u innych efektowne akrobacje czy jogo duro, roda, gra na instrumentach czy też śpiewanie, itd... Starajmy się również powoli sklejać te wszystkie elementy w całość, poszerzajmy swoją wiedzę na temat capoeira. A niech to chciałem podbudować kolegę Skik a wyszedł mi przepis na dobrego capoeristę ![]() ![]() ![]() ![]() - Uczymy się Capoeira dla siebie, chcemy godnie reprezentować naszą grupę. Wszystko przyjdzie z czasem, także nic tylko ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ![]() Ale nasmarowałem posta
--- Capoeira najniebezpieczniejszy z tańców --- najpiękniejsza z walk --- ![]()
|
|||
|
11-26-2009, 23:23
|
|||
|
|||
|
ten moment na rękach -> fenomen
totalna kontrola i obserwacja jeszcze"trochę" pracy
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| contra mestre Xuxo | Pawel | 0 | 723 |
12-06-2009 00:48 Ostatni post: Pawel |
|
| Mestre Bimba - "A Capoeira Iluminada" | Pawel | 2 | 1 591 |
11-06-2009 00:35 Ostatni post: Pawel |
|
| Mestre Bamba | Sima | 0 | 601 |
10-09-2009 22:08 Ostatni post: Sima |
|

![[Obrazek: unicar_logo.gif]](http://globtroter.onet.pl/_i/spotkania/cracoviaxe/unicar_logo.gif)